×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/03/05 - 13:51
  • بازدید : 448
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ارتقاء مرتبه علمی ۵ تن از اعضای هیئت ‌علمی دانشگاه

در دویست و هشتادو نهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه ۵ تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه موافقت شد.

در دویست و هشتادو نهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه ۵ تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این جلسه  که با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه و سایر اعضا روز سه‌ شنبه ۳۱ اردیبهشت ‌ماه در تالار شهید بهشتی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر شروین شکوهی از مرکز پزشکی، آموزشی ودرمانی لقمان حکیم، ارتقا به استادی دکتر ثمین علوی از مرکز پزشکی، آموزشی ودرمانی کودکان مفید، ارتقا به استادی دکتر پریسا فرنیا از مرکز پزشکی، آموزشی ودرمانی مسیح دانشوری، ارتقا به استادی دکتر امیر کاوسی دولانفر از دانشکده بهداشت و ایمنی، ارتقا به دانشیاری و رسمی آزمایشی دکتر مهرناز مصداقی از مرکز پزشکی، آموزشی ودرمانی کودکان مفید موافقت به عمل آمد.

 گزیده‌ای از سوابق علمی و اجرایی اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:

دکتر پریسا فرنیا متولد ۱۳۴۳ سنندج و فوق  تخصص مایکوباکتریولوژی است. وی دکترای تخصصی میکروب شناسی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  و فوق تخصص مایکوباکتریولوژی را از انستیتو پاریس فرانسه اخذ کرده است. 
دکتر فرنیا سال ۱۳۷۹ به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمد و در این جلسه از رتبه دانشیاری به درجه استادی ارتقا یافته است. 
از جمله سوابق علمی دکتر فرنیا می توان به راه اندازی آزمایشگاه رفرانس سل کشوری در بیمارستان مسیح دانشوری، گزارش اولین نوع مقاومت میکروبی سل به ۱۶ دارو در جهان تحت عنوان TDR، تبدیل میکروف فعال به میکروب نهفته و بررسی مورفولوژی باسیل سل، انتشار ۲ کتاب بین المللی ، سردبیری ژورنالهای بین المللی اشاره کرد. 
در کارنامه اجرایی وی معاونت پژوهشی پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی و ریاست آزمایشگاه و مرکز تحقیقات مایکوباکتریولوژی مشاهده می شود.

دکتر ثمین علوی متولد ۱۳۴۴ تهران و فوق تخصص هماتولوژی اطفال است. 
وی پزشکی عمومی و تخصص اطفال خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص هماتولوژی اطفال را سال ۷۸ از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اخذ کرده است. سال ۱۳۷۸ با درجه استادیار به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمد و هم اکنون از درجه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافت. 
در کارنامه علمی و اجرایی دکتر علوی مواردی نظیر عضو هیات علمی بخش خون و انکولوژی اطفال بیمارستان کودکان مفید، اداره مرکز جامع تالاسمی بیمارستان کودکان مفید، عضو هیات موسس انجمن هماتولوژی انکولوژیکودکان ایران ، ادیتور علمی مجله  Iranian journal of blood and canser، انتشار بیش از ۵۰ مقاله در پایگاههای ISIو Pubmedمشاهده می شود.

دکتر امیرکاوسی  متولد ۱۳۴۹ شاهین دژ آذربایجان غربی، دارای دکترای آمار از دانشگاه تربیت مدرس است. 
وی که استاد دانشکده بهداشت و ایمنی است از سال ۱۳۷۹ به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمده و هم اکنون نیز از رتبه دانشیاری به درجه استادی ارتقا یافته است. چاپ بیش از ۸۰ مقاله معتبر در مجلات داخلی و خارجی، استاد برگزیده در جشنواره آموزشی در سالهای ۹۲ و ۹۶ و پژوهشگر نمونه در جشنواره پژوهشی سال ۱۳۹۲ در کارنامه علمی وی مشهود است. 
از جمله سوابق اجرایی دکتر کاوسی می توان به معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده سلامت،ايمني و محيط زيست (HSE)، مدیر گروه علوم پایه دانشکده HSE، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکدهHSE، مسوول اساتید مشاور دانشکده HSEاشاره کرد.

دکتر شروین شکوهی متولد ۱۳۵۰ تهران، فلوشیب فوق تخصص بیماریهای عفونی در بیماران پیوندی است.
پزشکی عمومی را از دانشگاه آزاد درسال ۷۵، تخصص بیماریهای عفونی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال ۸۱ و فلوشیب فوق تخصص بیماریهای عفونی در بیماران پیوندی و سرطان از آمریکا در سال ۹۰ اخذ کرده است. 
وی سال ۸۱ به عضویت هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درآمد، سال ۹۰ به رتبه دانشیاری و هم اکنون نیز به رتبه استادی ارتقا یافته است. 
راه اندازی رشته فوق تخصص بیماریهای عفونی در بیماران پیوندی و سرطان، راه اندازی اولین مرکز بیماریهای رفتاری دانشگاه در بیمارستان لقمان حکیم، ریاست بخش عفونی بیمارستان لقمان، معاون آموزشی گروه عفونی ، مدیریت گروه عفونی دانشگاه، عضویت کمیته کشوری HIVو مشارکت در تالیف کتاب جامع ارولوژی ایران برخی از سوابق علمی و اجرایی دکتر شکوهی است.

دکتر مهرناز مصداقی متولد ۱۳۵۵ تهران  و دارای دکترای تخصص ایمونولوژی است. 
وی پزشکی عمومی را سال ۸۱ و دکترای تخصصی ایمونولوژی را سال ۸۸ از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرده است. 
از جمله سوابق علمی وی می توان به عضویت هیات علمی گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی و گروه آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان کودکان مفید، چاپ حدود ۴۰ مقاله علمی در مجلات معتبر بین المللی و داخلی، تدوین ایمونولوژی در مقاطع مختلف و راهنمایی پایان نامه ها اشاره کرد. 
همچنین در کارنامه کاری وی سوابق اجرایی از جمله معاون پژوهشی گروه آلرژی و ایمونولوژی بیالینی بیمارستان مفید، راه اندازی آزمایشگاه ایمونولوژی و آلرژی در بیمارستان کودکان مفید، دبیر انجمن ایمونولژی و آلرژی ایران، عضو هیات مدیره انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران، عضو کمیته آموزش مجمع بین المللی انجمنهای ایمونولوژی، عضو هیات مدیره فدراسیون انجمن های ایمونولوژی آسیا مشاهده می شود.

 

  • گروه خبری : عمومی,یاهویی
  • کد خبر : 78647
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست