مرجعیت علمی
نیل به آرمان"ﻣﺮﺟﻌﯿﺖ ﻋﻠﻤﯽ"ﻧﯿﺎزمند ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰي راﻫﺒﺮدي درکشور می باشد. با وجود کارهای علمی متعدد در این زمینه، درمقامعمل با برداشت های مختلفی از سوی همه دانشمندان و خبرگان علمی کشور
نیل به آرمان"ﻣﺮﺟﻌﯿﺖ ﻋﻠﻤﯽ"ﻧﯿﺎزمند ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰي راﻫﺒﺮدي درکشور می باشد. با وجود کارهای علمی متعدد در این زمینه، درمقامعمل با برداشت های مختلفی از سوی همه دانشمندان و خبرگان علمی کشور از مفهوم "مرجعیت علمی" مواجه می شویم.
مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی افتخار دارد با مطالعهای بسیار عمیق و جامع، مفاهیم و دیدگاههای مرتبط به مرجعیت علمی را در سطوح ملی و بینالمللی در یک بسته آموزشی مختصر تنظیم نموده است. این مطالعه برای اولین بار تمامی طیف بررسی شواهد، مفهوم سازی، نظریه پردازی، مدل سازی، جمع آوری اطلاعات محیطی، تحلیلهای مبتنی بر مدل، هدفگذاری، برنامهریزی و تمهید اجرا را دربرمیگیرد و در کنار آن چگونگی برنامهریزی عملی برای هدایت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به سوی مرجعیت علمی را به نمایش میگذارد.
با توجه به نقش و مسئولیت شما و همکارانتان به عنوان صاحب نظران علمی حوزه سلامت، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید تا مستندات تهیه شده در خصوص مرجعیتعلمی حوزه سلامت که مشتمل بر کتب و 31 گفتار ضبط شده است و در سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت و سایت نصر به آدرسhttps://nasrme.ac.ir/scientifichegemony بارگذاری شده است در اختیار اعضاء محترم بورد / انجمن علمی تخصصی قرار گیرد تا نظرات ارزشمند خود پیرامون تکمیل مباحث مطرح شده و اصلاحات متدولوژیکی مورد نیاز را به این معاونت ارسال بفرمایند.
دکتر علی اکبر حق دوست
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی